Home

Вкусът BESO

Акценти

С развитието на цивилизацията приготвянето и поднасянето на храна...

...се превърна от задоволяване на основна човешка потребност в изкуство. 


На кулинарния тепих се водят битки за по-екзотично, артистично и атрактивно поднасяне на всяко блюдо. Цялата палитра на менюто съдържа краски от четирите краища на света. Следването на мода и тенденции е ежедневието, което развива визията на всеки Шеф, поставяйки го под светлините на прожекторите.

Кухнята е сцена, а публиката е критикът, чиито аплодисменти всички, заети в приготвянето и поднасянето на храната очакваме с нетърпение.  Страст, вдъхновение и талант влагаме във всяко ястие, което предлагаме в BESO. 

Определяме менюто ни като fusion, но то е много повече. То е магията, с която се стремим да те очароваме. Това е приказката, която разказваме всеки ден, за да задоволим и най-финия каприз. Бизнес-обяд, романтична вечеря, време споделено с най-близките, щуро тържество или напитка с приятели, ние сме тук, за да оставим незабравими спомени, експлозия от емоции и пиршество на вкусовете.


 

Наблягаме на новите технологии. Отделяме специално внимание на иновацията Josper. Елегантната комбинация между скара и пещ в един уред създава нов вид усещане за храната, която ти поднасяме.  „Су вид“ готвене звучи екзотично. Способът е признат като един от най-здравословните начини за приготвянето на храна. Запазва хранителните свойства на продуктите и предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и теглото на хранителните продукти.

Високото качество изисква отдаденост, а ти си нашата причина всеки ден да прибавяме по щипка звезден прах в ежедневието ти!


Цялото Меню стартери и разядки ТУК
„Най-добрата подправка към храната е гладът.” – Сократ

Нашето суши меню е твоят азиатски рай. В него ще откриеш насладата от традиционното японско меню. Класически суши сетове, авторски вариации на суши, пресни продукти, които стават главни герои на избрания от теб суши сет. Нигири, сашими,  маки, просто си пожелай и атмосферата на японската кухня ще те завладее напълнo.


Цялото Sushi Меню ТУК

Можем ли да се доверим на известния кулинар и журналист Джулия Чайлд? О, да! С жената, която промени американската кухня си приличаме по страстта. Страстта, която вложихме в десертите. Направихме го, за да ти доставим изисканото удоволствие, което ти подхожда. Фин шоколад, леката текстура на знаменития ни чийзкейк, оригиналните цитрусови нотки в добре познатата бисквитена торта, захарната прегръдка и неизменната плодова целувка са лек против тъга, повод за празник, удоволствие за душата и  незабравимата емоция от романтична среща. И всичко това само в един BESO десерт.


Цялото Меню с десерти ТУК

„След една хубава вечеря, човек може да прости на всеки, дори на собствените си роднини.“ Оскар Уайлд


Цялото Меню със салати ТУК

„Рая няма вкус.” – Тери Пратчет


Цялото Меню ризото и паста ТУК

Дали ще последваш плановете си или случайността, богатият избор в нашето вечерно меню ще те дари с усмивката от завладяваща целувка. Специалните ни ястия са целунати от огнените устни на барбекюто, а изборът от блюда, приготвени с технологията Josper  удовлетворяват и най-изисканото небце. Както ти избираш, кого да поканиш на вечеря в BESO, така и ние посветихме специално място на гарнитурата. Ти подбираш  с какво да си партнира основното ти ястие.


Цялото Меню Josper Grill ТУК

от
BESO Bar&Dinner
bg