Обедно меню за събота

Ресторант

Февруари е мразовит и непостоянен месец. Красив и пълен с очакване, носещ на плещите си надеждите за приближаващата пролет. Макар и тривиален със своята показна празничност и любовно опиянение, за нас той е специален. През 2010-а година, в самото му начало, на прага на уикенда, с вълнение и много любов отворихме вратите на BESO.

В името му вплетохме мечтите и порива на сърцата си. Избрахме го заради нежността на целувката, с която вечната мексиканска класика и до днес вълнува влюбените сърца. Да, Besame mucho все още кара душите ни да танцуват. Танцуваме от радост, защото с много упорство и труд спечелихме всеотдайността на всеки, който се е потопил в атмосферата на BESO.

През всички тези години сме били свидетели на множество целувки, влюбени погледи и преплетени пръсти. Тази любов ни е вдъхновявала да не спираме да развиваме пространството, което днес посещават хиляди ценители на изисканата кухня, разнообразието от напитки и вълнуващи десерти, неповторимата атмосфера, съчетание от модерни тенденции и респект към класиката.

  • 300

    вътрешни места

  • 350

    места в градината

Днес повече от 300 места във вътрешността и 350 в обновената градина на BESO посрещат бизнес партньори, семейства, момичета и момчета, изискани дами и елегантни господа, звезди, гости и приятели. Уютната обстановка на BESO е създадена специално за вас. Това е мястото, в което да откриете отдих, свежест, спокойствие или забавление. Тук градския шум няма да достига до сетивата ви, умното решение на озвучаването ще ви осигури дискретност в разговорите, а откритите пространства ще създадат простор. Примамващата градина ще ви приюти в прегръдките си и ще ви изпълни с красота.

Ще ви посрещнем за закуска в 9.00 и ще ви предложим напитка и след полунощ. BESO е специално място, защото всеки тук е специален!

Вижте 360° Панорама

Вижте 360° Панорама

Нашия екип

BESO

Невероятните изкушения, излезли изпод ръцете на едни от най-добрите майстори-готвачи, няма никакво съмнение, ще превърне BESO в любимото ви място за делови обяд, бизнес среща, семейно или фирмено тържество, или просто заведение, в което да си подарите едно уникално преживяване.

Разгледайте менюто
Ресторантът е подходящ за вашите

Ресторантът е подходящ за вашите

Ресторантът е подходящ за вашите