Обедно меню за събота

На кулинарния тепих се водят битки за по-екзотично, артистично и атрактивно поднасяне на всяко блюдо. Цялата палитра на менюто съдържа краски от четирите краища на света. Следването на мода и тенденции е ежедневието, което развива визията на всеки Шеф, поставяйки го под светлините на прожекторите.

Кухнята е сцена, а публиката е критикът, чиито аплодисменти всички, заети в приготвянето и поднасянето на храната, очакваме с нетърпение. Страст, вдъхновение и талант влагаме във всяко ястие, което предлагаме в BESO.

Определяме менюто ни като fusion, но то е много повече. То е магията, с която се стремим да ви очароваме. Това е приказката, която разказваме всеки ден, за да задоволим и най-финия каприз. Бизнес обяд, романтична вечеря, време, споделено с най-близките, щуро тържество или напитка с приятели – ние сме тук, за да оставим незабравими спомени, експлозия от емоции и пиршество на вкусовете.

Наблягаме на новите технологии. Отделяме специално внимание на иновацията Josper. Елегантната комбинация между скара и пещ в един уред създава нов вид усещане за храната, която ви поднасяме. „Су вид“ готвене звучи екзотично. Способът е признат като един от най-здравословните начини за приготвянето на храна. Запазва хранителните свойства на продуктите и предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и теглото на хранителните продукти.

Високото качество изисква отдаденост, а вие сте нашата причина всеки ден да прибавяме по щипка звезден прах в ежедневието ви!