Обедно меню за събота

Бар и питиета

“Преди правех джогинг, но ледът все падаше от чашата ми” — Дейвид Лий Рот

Коктейлът, това е съвършенството, в което откриваме магията на изкуството, тайнството, в което разгадаваме искриците на мечтите, обаянието, в което се потапяме всеки ден. Как иначе да наречем съчетанието от толкова много вкусове само в една елегантна чаша?

Кога точно коктейлите започват историята си? Едва ли някой може да каже със сигурност. Може би през 19-ти век някой смел американски барман е смесил ликьор, ароматизирано вино и захар, за да направи вечерта на всички специална. Определено е успял.

Ние в BESO знаем едно със сигурност – много незабравими истории започват с чаша коктейл. Започват с любимата компания, “наздраве” и свободата да се отдадете изцяло на нощта. И на микса от музика, емоции и вкусове, които тя ще ви поднесе.

От Лонг Айлънд до Stranger in Moscow. Менюто ни има много традиционни (или неочаквано смели) коктейлни предложения от всички краища на света. Както подобава, най-често започваме с водка, ром или джин. Знаем точните съставки и пропорции, с които да направим всеки коктейл перфектен. Но това не пречи да влагаме въображение и да добавим нещо неочаквано за финал.

Разгледайте менюто

Вижте 360° Панорама

Вижте 360° Панорама